Κατασκευή ειδικών μηχανημάτων

Αρχική > Κατασκευή ειδικών μηχανημάτων

Slide
Αναβατόρια ιματισμού
Κατασκευή ειδικών μηχανημάτων
Στοιβακτικό σεντονιών
Κατασκευή ειδικών μηχανημάτων
Ταινίες μεταφοράς ιματισμού
Ταινίες μεταφοράς ιματισμού

Στην ELECTRONORD Ο.Ε, εξειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την Κατασκευή ειδικών μηχανημάτων. Η διαδικασία υλοποίησης ενός έργου διαμορφώνεται ως εξής:

  1. Σχεδιασμός: Από την αρχή, αφιερώνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον επιμελή σχεδιασμό, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο λογισμικό μηχανολογικού σχεδίου. Σε αυτό το στάδιο, δημιουργούμε το υπόβαθρο πάνω στο οποίο θα υλοποιηθεί το έργο σας.
  2. Κοπή και Διαμόρφωση: Εκμεταλλευόμαστε την προηγμένη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της κοπής με laser, στράντζας και διαμόρφωσης με CNC, για την παραγωγή των μερών που έχουν σχεδιαστεί. Αυτό το στάδιο εγγυάται την υψηλή ακρίβεια και ποιότητα των κομματιών.
  3. Συγκόλληση: Όπου απαιτείται, προβαίνουμε σε συγκολλήσεις για να ενώσουμε τα διάφορα μέρη της κατασκευής σας.
  4. Συλλογή: Στο επόμενο βήμα, συγκεντρώνουμε όλα τα στοιχεία της κατασκευής, όπως κινητήρες, εμβόλα αέρος, ηλεκτροβαλβίδες και άλλες συσκευές.
  5. Βαφή: Στη συνέχεια, προχωρούμε στη βαφή των μερών, προσφέροντας όχι μόνο αισθητική αξία αλλά και προστασία από διάφορες καταστάσεις.
  6. Συναρμολόγηση: Ενώνουμε τα διάφορα κομμάτια της κατασκευής, δημιουργώντας το τελικό προϊόν.
  7. Τελικός Έλεγχος: Εφαρμόζουμε αυστηρό έλεγχο για να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα και τη σωστή λειτουργία της κατασκευής.

Πρόσθετα, η ELECTRONORD Ο.Ε προσφέρει υπηρεσίες αυτοματισμού, όπως προγραμματισμός σε PLC, χρήση οθονών χειρισμού HMI και inverters, για την εξασφάλιση της αυτοματοποίησης στις κατασκευές σας.

Ανάμεσα στα μηχανήματα και τις κατασκευές που έχουμε υλοποιήσει συγκαταλέγονται:

  • Στοιβακτικό μηχάνημα σεντονιών.
  • Αναβατόριο ιματισμού για πλυντήρια τύπου τούνελ.
  • Μεταφορικές ταινίες διανομής ιματισμού σε πλυντήρια τούνελ.

Στην ELECTRONORD Ο.Ε, θέτουμε ως προτεραιότητα την παροχή εξαιρετικά εξατομικευμένων λύσεων για τους πελάτες μας, επιδιώκοντας συνεχώς την καινοτομία, την ακρίβεια και την απόδοση. Η εμπειρία και η εκτεταμένη τεχνογνωσία μας αποτελούν την βάση για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για την επόμενη κατασκευτική ανάθεση.