Νέες παραλαβές επαγγελματικών στεγνωτηρίων 40kg της Electrolux

Νέες παραλαβές επαγγελματικών στεγνωτηρίων ιματισμού της Electrolux T5675 χωρητικότητας κάδου 40 κιλών. Τα επαγγελματικά αυτά στεγνωτήρια της Electrolux θα τα βρείτε σε δύο μοντέλα: Ηλεκτρικό ή ατμού. Τα μοντέλα αυτά απευθύνονται σε μεσαίες και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως και σε μονάδες απορρύπανσης ιματισμού και καθαριστήρια.

Αξίζει να αναφέρουμε την υψηλή παραγωγικότητα αυτών των επαγγελματικών στεγνωτηρίων ιματισμού χάρη στον κινητήρα με inverter που διαθέτουν και στο σύστημα αυτοματισμού της Electrolux. Έτσι, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον 2 πλήρη γεμίσματα κάδου ανά ώρα. Ακόμα, γίνεται αμφίδρομη περιστροφή του κάδου για ομοιόμορφο και αποτελεσματικό στέγνωμα του ιματισμού, καθώς επίσης και ομαλή εκκίνηση λόγω του inverter.

Ο χειρισμό των στεγνωτηρίων είναι αρκετά εύκολος, γίνεται απεικόνιση κάθε φάσης λειτουργίας στεγνώματος και η επιλογή προγράμματος από το χειριστή είναι αρκετά εύκολη τόσο με τα έτοιμα προγράμματα στεγνώματος όσο και ο ίδιος ο προγραμματισμός από το χειριστή. Να αναφέρουμε ότι τα στεγνωτήρια φέρουν έτοιμα προγράμματα που εστιάζουν στην υψηλή επίδοση στεγώματος (για ιδιαίτερα υφάσματα), την οικονομία και το χρόνο στεγνώματος με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θα τα βρείτε ελαφρώς μεταχειρισμένα, πλήρως ανακαινισμένα και ετοιμοπαράδοτα στις αποθήκες μας: