Επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού 26kg | Electrolux W4240H

Η νέα μας παραλαβή, το επαγγελματικό πλυντήριο της Electrolux W4240H αποτελεί μια ιδανική λύση για ξενοδοχειακές μονάδες μεσαίας και μεγάλης κλίμακας. Επίσης, για μονάδες απορρύπανσης ιματισμού για την εξυπηρέτηση μικρών ημερήσιων φορτίων σε ιματισμό χωρίς να δεσμέυουν βιομηχανικής χρήσης πλυντήρια.

Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών πλυντηρίων ιματισμού της Electrolux είναι ο υψηλής απόδοσης κινητήρας με inverter. Η συμβολή του οποίου είναι καθοριστική για εξοικονόμιση ηλεκτρικής ενέργειας τόσο κατά την εκκίνηση όσο και σε συνεργασία με τα συστήματα αυτοματισμού που έχουν αναπτυχθεί από την Electrolux. Τα συστήματα αυτά όπως αναλύονται και παρακάτω σε αυτό το άρθο παίζουν καθοριστικό ρόλο στη μείωση κατανάλωσης νερού δικτύου, ζεστού νερού χρήσης, ηλεκτρικής ενέργειας , εξοικονόμιση χρόνου πλυσίματος με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και υψηλή επίδοση πλυσίματος για κάθε είδος ιματισμό.

Αναλυτικότερα, το σύστημα αυτοματισμού της Electrolux W4240H περιλαμβάνει τα εξής:

  • Compass Control: Διαθέτει μεγάλη οθόνη με ευδιάκριτο μενού για την επιλογή προγράμματος πλύσης. Δίνεται η δυνατότητα επιλογής γλώσσας πλοήγησης αλλά και απεικόνισης κατά την πλύση, μεταξύ των γλωσσών και η Ελληνική. Θα βρείτε επίσης, μπουτόν για προγράμματα που χρησιμοποιούνται τακτικά. Το σύστημα αυτό διαθέτει προγράμμα που εστιάζουν στην οικονομία πλυσίματος, στην υψηλή επίδοση και στο χρόνο πλύσης.
  • Clarus Control: Το σύστημα αυτό δίνει τη δυνατότητα στο χειριστή για πλήρη προγραμματισμό της πλύσης, με τον προγραμματιζόμενο λογικό ελεγκτή του επαγγελματικού πλυντηρίου της  Electrolux. Ο προγραμματισμός γίνεται εύκολα με κατάλληλες παραμετροποιήσεις για την επιλογή χρόνου πλύσης, επιλογή πρόπλυσης, κύριας πλύσης, ξεπλύματος, θερμοκρασιών, κ.α.
  • AWS (Automatic Weighting System): Με το σύστημα αυτό γίνεται το ζύγισμα του ιματισμού που εισέρχεται στον κάδο. Με τον τρόπο αυτό εισάγεται στον κάδο η κατάλληλη ποσότητα νερού, συμβάλοντας έτσι στην εξοικονόμιση νερού χρήσης. Ακόμα, με βάση το βάρος του ιματισμού προσαρμόζονται και οι στροφές του κάδου για επιπλέον εξοικονόμιση ενέργειας.
  • SuperBalance System: Γνωρίζοντας το βάρος του ιματισμού στον κάδο το σύστημα αυτό είναι υπεύθυνο για την σωστή περιστροφή του κάδου κατά το στύψιμο. Εγγυάται την αποτελεσματική αποστράγγιση του ιματισμού με την ελάχιστη δυνατή περιστροφή του κάδου, εξοικονομόντας έτσι ηλεκτρική ενέργεια.

Δείτε αναλυτικότερα το επαγγελματικό πλυντήριο W4240H: