Επαγγελματικά Στεγνωτήρια Ρούχων

Αρχική > Προϊόντα > Επαγγελματικά Στεγνωτήρια Ρούχων

Η ELECTRONORD O.E. Προμηθεύει Επαγγελματικά & Βιομηχανικά Στεγνωτήρια Ρούχων Στις Καλύτερες Τιμές

Η ELECTRONORD O.E. σας Προμηθεύει Επαγγελματικά & Βιομηχανικά Στεγνωτήρια Ρούχων Υψηλής Ποιότητας

Επαγγελματικά Στεγνωτήρια Ρούχων και Βιομηχανικά Στεγνωτήρια ιματισμού

Η ELECTRONORD O.E. είναι μια οικογενειακή εταιρία που δραστηριοποιείται και στην προμήθεια Επαγγελματικών Στεγνωτήριων Ρούχων και Βιομηχανικών Στεγνωτηρίων Ιματισμού από το 1996 ώς ατομική και στη συνέχεια με την μορφή Ο.Ε. Με μια εκτενή γκάμα από επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων και στεγνωτήρια ιματισμού, η εταιρία μας προσφέρει λύσεις υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις ανάγκες των ξενοδοχείων, καθαριστηρίων και άλλων επιχειρήσεων. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη επιλογή σε ελαφρώς μεταχειρισμένα στεγνωτήρια ρούχων, με ετοιμοπαράδοτα μηχανήματα στις αποθήκες μας.

Ποικιλία Στεγνωτηρίων σεντονιών & πετσετών

Στην ELECTRONORD O.E., διαθέτουμε Επαγγελματικάλματικά στεγνωτήρια ρούχων και βιομηχανικά στεγνωτήρια ιματισμού με χωρητικότητα κάδου που κυμαίνεται από 12 έως 135 κιλά. Είτε χρειάζεστε μικρό επαγγελματικό στεγνωτήριο για ένα μικρό καθαριστήριο είτε μεγαλύτερη χωρητικότητα για ένα ξενοδοχείο, έχουμε το κατάλληλο μηχάνημα για εσάς.

Πλεονεκτήματα Μεταχειρισμένων Μηχανημάτων

Όλα τα μεταχειρισμένα επαγγαλματικά μηχανήματα που προσφέρουμε έχουν υποστεί τις απαραίτητες αλλαγές σε μηχανικά στοιχεία, όπως ρουλεμάν, τσιμούχες, αμορτισέρ, ιμάντες, φλάντζες, έδρανα, φίλτρα αέρα, ηλεκτρικές αντιστάσεις και άλλα, ώστε να λειτουργούν σαν καινούρια. Αυτό σας εξασφαλίζει αξιόπιστη και αποδοτική λειτουργία του μηχανήματός σας.

Εγκατάσταση αυτοματισμού σε επαγγελματικά στεγνωτήρια

Στην ELECTRONORD O.E., προσφέρουμε τη δυνατότητα εγκατάστασης καινούριων συστημάτων αυτοματισμού στα επαγγαλματικά στεγνωτήρια και βιομηχανικά στεγνωτήρια μας. Αυτό επιτρέπει την πλήρη ελέγχου και παρακολούθηση της λειτουργίας του μηχανήματος, προσαρμογή της θερμικής κατανάλωσης, επιλογή ποσοστού υγρασίας στον ιματισμό, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της εποχής.

Υπηρεσίες Μετατροπών

Εκτός από την προμήθεια επαγγαλματικών μηχανημάτων, παρέχουμε και υπηρεσίες μετατροπών, τόσο μηχανικών όσο και ηλεκτρολογικών, για τα επαγγαλματικά στεγνωτήρια μας. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να προσαρμόσουμε τη θερμική κατανάλωση από ηλεκτρική σε ατμού ή το ανάποδο, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές και οικονομία στη λειτουργία.

Ανταλλακτικά και Εξυπηρέτηση

Στην ELECTRONORD O.E., διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων ανταλλακτικών για τα επαγγαλματικά και βιομηχανικά στεγνωτήρια ιματισμού μας. Επιπλέον, παρέχουμε εξαιρετική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών για τη συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτων.

Επικοινωνία

Για οικονομικές προσφορές επαγγαλματικών & βιομηχανικών στεγνωτηρίων ρούχων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Διεύθυνση 1: 1ο χλμ. ΠΕΟ Κατερίνης-Λάρισας, συνολικής επιφάνειας 350 τμ.
  • Διεύθυνση 2: Αγίου Αντωνίου 83, Σβορώνο Πιερίας, συνολικής επιφάνειας 150 τμ.

Στην ELECTRONORD O.E. καλύπτουμε τις ανάγκες σε εξοπλισμό ξενοδοχείων, καθαριστηρίων, καταλυμάτων AIRBNB και άλλων επιχειρήσεων, προσφέροντας επαγγαλματικές λύσεις που είναι αξιόπιστες, αποδοτικές και προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε επαγγελματικού κλάδου. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές.