Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων Electrolux W 3105 H [14kg]

[ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ]

Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων 14 kg
Commercial washer Electrolx w3105h 14 kg
Commercial washer Electrolx w3105h 14 kg
Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων 14 kg
Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων 14 kg
Commercial washer Electrolx w3105h 14 kg
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow
Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων 14 kg
Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων 14 kg
Commercial washer Electrolx w3105h 14 kg

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα14 kg
Ισχύς7,5 kW
ΚινητήραςΜε inverter
ΠρογραμματιζόμενοΝαι
Οθόνη ενδείξεωνΝαι
Διαστάσεις (cm)Υ=120 Π=72 Β=85
Βάση ύψους+30 (cm)
Θέση θήκης απορρυπαντικού/μαλακτικού:Στην άνω όψη
Παροχές νερού2 | Ζεστό και κρύο ( Μειώστε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας με σύνδεση ζεστού νερού χρήσης στις παροχές νερού από άλλη πηγή ,π.χ λέβητα, ηλιακό)
Υλικό άνω όψηςΑνοξείδωτος χάλυβας
Πάκτωση επαγγελματικού πλυντηρίουΔέν απαιτείται
Μεγάλο άνοιγμα πόρτας Ναι | εύκολο γέμισμα και άδεισμα ιματισμού
ΚατάστασηΕλαφρώς μεταχειρισμένο

  ✕ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

* Για οικονομική προσφορά επικοινωνήστε μαζί μας στο 6936869758 ή μεσω της φόρμας επικοινωνίας.

Επιπρόσθετες πληροφορίες για το επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού Electrolux W3105H

Το Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων 14 kg της Electrolux W3105H αποτελεί μία ιδανική λύση για καθαριστήρια και ξενοδοχεία. Διαθέτοντας inverter γίνεται εξοικονόμηση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας του κινητήρα ρυθμίζοντας τις στροφές του ανάλογα με το στάδιο του προγράμματος. Στοιβαρή κατασκευή: διαθέτει 4 ελατήρια με αποσβεστήρες ταλάντωσης για ομαλή λειτουργία και απορρόφηση κραδασμών στις υψηλές στροφές του στυψίματος (δεν απαιτείται πάκτωση του επαγγελματικού πλυντηρίου).

Επαγγελματικό πλυντήριο Electrolux W3105H 14 κιλών χωρητικότητας

Στο πίσω μέρος του επαγγελματικού πλυντηρίου βρίσκεται η τριφασική ηλεκτρική παροχή και ο κεντρικός διακόπτης παροχής. Ακόμα, διαθέτει 2 παροχές νερού (ζεστό και δικτύου υδρευσης) δίνοντας σας τη δυνατότητα να συνδέσεται στην παροχή ζεστού, νερό από ηλιακό μειώνοντας σημαντικά την ηλεκτρική κατανάλωση των αντιστάσεων. Επίσης, είναι δυνατή η σύνδεση με δοσομετρικές αντλίες για αυτοματοποίηση του απορρυπαντικού/μαλακτικού. Τέλος, διαθέτει άνοιγμα για πιθανές ατμοποιήσεις του νερού και μεγάλη διαμέτρου σωλήνα αποχέτευσης.

Εύκολος χειρισμός από το πάνελ επιλογών

Εύκολος χειρισμός από το Πάνελ με Button προγράμματος, όπου διαθέτει έτοιμα προγράμματα πλύσης κατάλληλα για τις ανάγκες σας. Η οθόνη ενδείξεων παρέχει απεικόνιση κάθε φάσης λειτουργίας του προγράμματος πλύσης και πιθανών σφαλμάτων. Με το πάνελ προγράμματος μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα έτοιμα προγράμματα του πλυντηρίου και διαλέξεται ανάλογα με τον ιματισμό, τη θερμοκρασία και το χρόνο πλύσης που επιθυμείτε.

Η θήκες απορρυπαντικού και μαλακτικού βρίσκονται στο πάνω μέρος του πλυντηρίου με εύκολη πρόσβαση. Διαθέτει μεγάλο άνοιγμα πόρτας , ηλεκτρονική κλειδαριά και ανθεκτική χειρολαβή. Ο κάδος του επαγγελματικού πλυντηρίου είναι απο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα.