Επαγγελματικά πλυντήρια ιματισμού

Αρχική > Προϊόντα > Επαγγελματικά & βιομηχανικά πλυντήρια ιματισμού

Slide
Electrolux FLE350 | 40kg
Schneider Electric PLC, HMI & With Soft Starter
Βιομηχανικό πλυντήριο μεταχειρισμένο
Electrolux FLE403MP | 50kg
New PLC & HMI
Βιομηχανικά πλυντήρια ρούχων
Electrolux FLE810 | 90kg
DELTA PLC, HMI & With Soft Starter
%Industrial washing machine Electrolux FLE 810 , 85kg
Electrolux FLE810 | 90kg
Schneider Electric PLC, HMI & Inverter ABB
Βιομηχανικά πλυντήρια ρούχων
ELECTRONORD Ο.Ε : ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Πλούσια Ποικιλία Επαγγελματικού Εξοπλισμού

Στην εταιρία μας, έχουμε μια ευρεία γκάμα επαγγελματικού και βιομηχανικού εξοπλισμού πλυντηρίων ιματισμού. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να δοκιμάσετε τη λειτουργία των μηχανημάτων προτού τα αγοράσετε. Αυτό σας επιτρέπει να είστε ενημερωμένοι για τα προϊόντα και να κατανοήσετε καλύτερα τη σωστή λειτουργία, συντήρηση και ανταλλακτικά.

Ανακατασκευές για Βελτίωση και Εξοικονόμηση

Πέρα από την προμήθεια, προσφέρουμε τη δυνατότητα ανακατασκευής των βιομηχανικών πλυντηρίων μας. Σε αυτό το πλαίσιο, περιλαμβάνεται η μετατροπή της ηλεκτρικής θερμικής κατανάλωσης σε ατμό, καθώς και η προσθήκη κερματοδέκτη και αντλίας απορρυπαντικού. Επιπλέον, προσφέρουμε λύσεις για την αποτελεσματική διανομή του ιματισμού στα βιομηχανικά πλυντήρια, όπως ταινίες μεταφοράς και αναβατόρια.

Ολοκληρωμένες Ανακατασκευές

Επιπλέον, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε πλήρεις ανακατασκευές των επαγγελματικών και βιομηχανικών πλυντηρίων, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης νέου συστήματος PLC και οθόνης χειρισμού HMI. Με αυτόν τον τρόπο, τα πλυντήρια μας ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, προσφέροντας πλήρη απεικόνιση της λειτουργίας και επιπλέον επιλογές στα προγράμματα πλύσης με εύκολη παραμετροποίηση από τον χειριστή.

Διαθέσιμα Ανταλλακτικά και Εξειδικευμένοι Τεχνικοί

Αξιοποιούμε την πλούσια εμπειρία μας για να παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις. Όλα τα μηχανήματα είναι έτοιμα προς παράδοση στις αποθήκες μας, και προμηθεύουμε ξενοδοχεία, κατασκηνώσεις, Airbnb, καθαριστήρια, και μονάδες απορρυπαντικής ιματισμού. Επιπλέον, όλος ο εξοπλισμός μας έχει υποστεί ανακαίνιση, και διαθέτουμε έτοιμα ανταλλακτικά. Επιπλέον, έχουμε τεχνικούς και μηχανικούς εξειδικευμένους που είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν σε κάθε ανάγκη.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Τέλος, με μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση, αντικαθιστούμε ηλεκτρικές αντιστάσεις, ρουλεμάν κάδου-κινητήρων, αποσβεστήρες ταλάντωσης, ελατήρια, ιμάντες κίνησης, σαπουνοθήκες, δίκτυο σωληνώσεων, πιεσοστάτες, ηλεκτρικές κλειδαρίες πόρτας, inverter, αισθητήρες, βαλβίδες αποχέτευσης και νερού, σωληνώσεις αποχέτευσης, και άλλα απαραίτητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανακαλύψτε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας για εξατομικευμένες λύσεις που θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας.