Καινούρια εγκατάσταση PLC σε διπλωτική μηχανή σεντονιών

αΚαινούρια εγκατάσταση PLC στη διπλωτική μηχανή σεντονιών AMKO. Με την ανακατασκευή αυτή το δίπλωμα διάφορων λευκών ειδών είναι εύκολο αφού η μηχανή έχει αποκτήσει ευελιξία και πολλές δυνατότητες διπλώματος. Αναφορικά, το bypass που επιτρέπει την διέλευση τραπεζομάντηλων από το κάτω μπροστινό μέρος της και μαξιλαριοθήκες από το πάνω μπροστινό μερος. α
Καινούρια εγκατάσταση PLC στη διπλωτική μηχανή σεντονιών AMKO. Με την ανακατασκευή αυτή το δίπλωμα διάφορων λευκών ειδών είναι εύκολο αφού η μηχανή έχει αποκτήσει ευελιξία και πολλές δυνατότητες διπλώματος. Αναφορικά, το bypass που επιτρέπει την διέλευση τραπεζομάντηλων από το κάτω μπροστινό μέρος της και μαξιλαριοθήκες από το πάνω μπροστινό μερος.

Καινούρια εγκατάσταση PLC σε διπλωτική μηχανή σεντονιών. Καινούριοι αισθητήρες μέτρησης μήκους σεντονιού έχουν τοποθετήθεί. Ακόμα, διαθέτει καινούριο inverter για την αυτόματη ρύθμιση της ταχύτητας με αυτή του σιδερωτηρίου, δίνεται δυνατότητα μέσω του μενού της οθόνης και η χειροκίνητη ρύθμιση της γραμμικής ταχύτητας των ιμάντων μεταφοράς.

Καινούρια εγκατάσταση οθόνης χειρισμού σε διπλωτική μηχανή σεντονιών. Εύκολη λειτουργία επιλογής για δίπλωμα σεντονιών, τραπεζομάντηλων, κ.λπ. Διαθέτει έξυπνη λειτουργία αναμονής όπου ενεργοποιείται μετά από 1 λεπτό μή διέλευσης σεντονιών. Καταμέτρηση στοίβας και ποσότητα στοίβας στην οθόνη

Διπλωτικη μηχανη σεντονιων μεταχειρισμενη
Οθόνη λειτουργίας διπλωτικής μηχανής σεντονιών με πολλές δυνατότητες και επιλογές. Μεταξύ άλλων μπορείτε να επιλέξεται είδος προσ δίπλωση, σεντονι, μαξιλαροθήκη ή τραπεζομάντηλο. Ακόμα, είναι δυνατή η απεικόνιση στοιβας σεντονιών που διπλώθηκαν και αριθμό στοιβών που έγιναν. Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε το 2019.

Δείτε την τη διπλωτική μηχανή σεντονιών και τραπεζομάντιλων της AMKO: