Επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού Electrolux W465H LE

Το επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού της Electrolux W465H

Ψάχνετε Επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης ? Η νέα σειρά W της Electrolux με αρκετές δυνατότητες και επιλογές βρίσκεται στο κατάστημά μας. Το επαγγελματικό πλυντήριο της Electrolux εστιάζει σε 3 βασικές κατηγορίες, Economy, Performance, Time.

Το επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού της σειράς W465H LE της Electrolux θα το βρείτε πλέον ετοιμοπαράδοτο στο κατάστημά μας σε ελαφρώς μεταχειρισμένη κατάσταση και με όλες τις απαραίτητες αντικαταστάσεις ανταλλακτικών ώστε να σας το παραδόσουμε σαν καινούριο. Η ανανεωμένη σειρά διαθέτει πλέον το σύστημα AWS (Automatic Weighting System) όπου ζυγίζεται ο ιματισμός του κάδου ρυθμίζοντας έτσι την κάταλληλη ποσότητα νερού που θα εισαχθεί στον κάδο, όπως επίσης και την ιδανική ταχύτητα περιστροφής του (Economy mode).

Η χωρητικότητα ιματισμού των 10 κιλών καθιστά το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της Electrolux ιδανική λύση για ξενοδοχειακές μονάδες και καταλύματα Airbnb. Επίσης, από τα χαρακτηριστικά του επαγγελματικού πλυντηριου δεν θα μπορούσε να λείπει ο κινητήρας με inverter με μέγιστη περιστροφή 1100 rpm και G-factor 350.

Αξίζει να αναφέρουμε τα χαμηλά επίπεδα θορύβου του επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων της Electrolux και τη χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση που επιτυγχάνεται από τα συστήματα Clarus Control, Compass Control και SuperBalance System.

  • Σύστημα Clarus Control: Το επαγγελματικό πλυντήριο διαθέτει προγραμματιζόμενο μικροεπεξεργαστή με τη δυνατότητα επιλογής παραμέτρων πλύσης (χρόνο, θερμοκρασία, επιπεδο νερού, πλήθος ξεπλύματος , κύριας πλύσης, πρόπλυσης, κτλ) από το χειριστή του επαγγελματικού πλυντηρίου.
  • Σύστημα Compass Control: Με το σύστημα αύτο το επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού της Electrolux W 465H LE, διαθέτει προγράμματα πλύσης που εστιάζουν σε οικονομία (Economy mode), στην επίδοση (Performance mode) και χρόνο εκτέλεσης προγράμματος πλύσης με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (Time mode). Η επιλογή των προγραμμάτων από την μεγάλη οθόνη που διαθέτει το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της Electrolux γίνεται μέσω του περιστροφικού επιλογέα. Επίσης, διαθέτει 2 button γρήγορης εκκίνησης για προγράμματα που χρησιμοποιούνται τακτικά.
  • Σύστημα SuperBalance: Εγγυάται τη σωστή ταχύτητα περιστροφής του κάδου ανάλογα με τα κιλά ιματισμού, έτσι με τον τρόπο αυτό ο κάδος περιστρέφεται κάθε φορά στη μέγιστη απόδοσή με την χαμηλότερη ηλεκτρική κατανάλωση του κινητήρα.

Δείτε αναλυτικά το επαγγελματικό πλυντήριο της Electrolux W465H LE