Νέες παραλαβές επαγγελματικών πλυντηρίων & στεγνωτηρίων Electrolux

Στα Επαγγελματικά μεταχειρισμένα πλυντήρια στεγνωτήρια σε ελαφρώς μεταχειρισμένη κατάσταση πραγματοποιήσαμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές σε μηχανικά μέρη. Με χωρητικότητα 16kg το επαγγελματικό πλυντήριο – στυπτήριο (High Spin) της Electrolux W4130H. Με το σύστημα Clarus Control να προσφέρει έυκολο, γρήγορο και αξιόπιστο προγραμματισμό πλύσης με όλες τις επιπλέον δυνατότητες που παρέχει το σύστημα αυτό της Electrolux με οθόνη απεικόνισης και περιστροφικό επιλογέα για εύκολη πλοήγηση στο μενού.
Δείτε αναλυτικά:

Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια με τις περισσότερες πωλήσεις, η σειρά Τ της Electrolux είναι ξανά στην αποθήκη μας, ετοιμοπαράδοτα σε ελαφρώς μεταχειρισμένη κατάσταση με όλες τις απαραίτητες αλλαγές σε μηχανικά μέρη και πλήρως λειτουργικά. Μια ιδανική λύση για ξενοδοχειακές μονάδες , καταλύματα, Airbnb και καθαριστήρια.
Δείτε αναλυτικά:

Τα επαγγελματικά στεγνωτήρια της PODAB που προμηθευτήκαμε με χωτηρικότητα κάδου 20 κιλών, με εύκολο χειρισμό και απεικόνιση θερμοκρασίας, εύκολο καθαρισμό φίλτρου αέρα από το κάτω μπροστινό πορτάκι και αμφίδρομη περιστροφή κάδου για αποτελεσματικό στέγνωμα του ιματισμού. Αυτά είναι μερικά απο τα χαρακτηριστικά του ελαφρώς μεταχειρισμένου επαγγελματικού στεγνωτηρίου ιματισμού (3 απόθεμα) ετοιμοπαράδοτα στην αποθήκη μας. Δείτε αναλυτικά:

Νέα παραλαβή επαγγελματικού στεγνωτηρίου ιματισμού της PODAD χωρητικότητας 18 κιλών με εύκολο πάνελ χειρισμού με αυξομείωση θερμοκρασίας και επιλογή χρόνου στεγνώματος, χαμηλής ηλεκτρικής κατανάλωσης, θα το βρείτε και αυτό ετοιμοπαράδοτο στην αποθήκη μας. Δείτε αναλυτικά:

Δείτε το επαγγελματικό στεγνωτήριο της IPSO με χωρητικότητα κάδου 30 κιλών για πιο απαιτητικές ξενοδοχειακές μονάδες στην απορρίπανση ιματισμού και καθαριστήρια. Δείτε αναλυτικά:

Στα Επαγγελματικά μεταχειρισμένα πλυντήρια στεγνωτήρια που παραλαμβάνουμε πραγματοποιούμε αλλαγές σε μηχανικά μέρη όπως ρουλεμαν κάδου & κινητήρα, ηλεκτρικές αντιστάσεις, φλάντζες, ιμάντες κίνησης κ.α και σας τα παραδίδουμε σας καινούρια στις καλύτερες τιμές τις αγοράς.