Νέα παραλαβή: Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων Podab 8,5kg

Επαγγελματικό πλυντήριο Podab 9 κιλών

Νέα παραλαβή: Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων Podab HW64MP ελαφρώς μεταχειρισμένο, χωρητικότητας 8,5 κιλών. To πλυντήριο ιματισμού της Podab αποτελεί ιδανική λύση καταλυμάτων airbnb, ξενοδοχεία, καθαριστήρια και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Αξίζει να αναφέρουμε την χαμηλή συνολική κατανάλωση ηλεκτρικών αντιστάσεων και κινητήρα (σύνολο: 6,75kW) στο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων όπως επίσης τον κινητήρα inverter που διαθέτει, ακόμα έχει 2 παροχές νερού όπου μπορείτε να συνδέσετε ζεστό νερό χρήσης από ηλιακό μειώνοντας ή εκμηδενίζοντας την ηλεκτρική κατανάλωση των αντιστάσεων.

Αρχικά, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού της Podab έχει όλες τις εξωτερικές επιφάνειες απο ανοξείδωτο χάλυβα υγειονομικού ενδιαφέροντος επιτρέποντας τον εύκολο καθαρισμό του.

Διαθέτει μεγάλο άνοιγμα πόρτας για εύκολο άδεισμα/ γέμισμα ιματισμού στον κάδο, επίσης η θέση υποδοχής απορρυπαντικού/μαλακτικού είναι στο άνω μέρος του επαγγελματικού πλυντηρίου ρούχων ενώ δίνεται η δυνατότητα παροχής μέσω σωληνώσεων όπως για παράδειγμα τη σύνδεση δοσομετρικών αντλιών.

Άλλο ένα πλεονέκτημα για το επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού Podab είναι ο εύκολος προγραμματισμός και η επιλογή προγράμματος πλύσης ανάλογα με για τις ανάγκες σας όπως επίσης του ιματισμού προς πλύση. Ακόμα, μέσω της οθόνης ενδείξεων γίνεται απεικόνηση των λειτουργιών του πλυντηρίου ιματισμού σε κάθε στάδιο κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού 8.5 κιλών

Είναι πολύστροφο με τις περιστροφές ανά λεπτό να φτάνουν τις 1000 κατά τη διάρκεια στυψίματος, επιτυγχάνοντας αποτελεσματικό στύψιμο, ομαλής μάλιστα μετάβασης χάρη στο κινητήρα μεταβαλλόμενης συχνότητας inverter που αναφέραμε στη παραπάνω παράγραφο .

Τέλος τo πλυντήριο ιματισμού με inverter θα το βρείτε στα καταστήματά μας ελαφρώς μεταχειρισμένο, ετοιμοπαράδοτο. Ζητήστε μας οικονομική προσφορά για να μάθετε την τιμή του και δυνατότητα εξόφλισης στο 6936869758 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην σελίδα “Επικοινωνία”.

Δείτε το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων της Podab με τα αναλυτικά του τεχνικά χαρακτηριστικά, κάνοντας κλικ στο παρακάτω button: