Νέες παραλαβές: Βιομηχανικά στεγνωτηρια ιματισμού 70kg

Βιομηχανικά στεγνωτήρια ιματισμού χωρητικόητας 70 κιλών. Ελαφρώς μεταχειρισμένα επαγγελματικά στεγνωτήρια ρούχων με την αξιοπιστία των Lavatec και Trent.

Νέες παραλαβές: Βιομηχανικά στεγνωτήρια ιματισμού 70 κιλών χωρητικότητας κάδου . Με θερμική κατανάλωση ατμού και πνευστό σύστημα πόρτας είναι μια ιδανική λυση για μονάδες απορρύπανσης ιματιμού καθετοποιημένης παραγωγής. Η στοιβαρή κατασκευή τους και το νέο σύστημα αυτοματισμού PLC που διαθέτουν, καθιστά τα βιομηχανικά στενωτήρια Lavatec & Trent ικανά για αδιάλειπτη χρήση μεγάλης διάρκειας μέσα στην ημέρα. Από το 1996 προμηθέυουμε βιομηχανικό εξοπλισμό στεγνωτηρίων κατάλληλα για τις απαιτήσεις της επιχείρησης σας.

Τα ελαφρώς μεταχειρισμένα βιομηχανικά στεγνωτήρια της Lavatec και Trent έχουν υπερυψωμένη βάση ενός μέτρου για εύκολη τοποθέτηση του ιματισμού στον κάδο αλλά και εύκολο άδειασμα του ιματισμού απευθείας σε καρότσια μεταφοράς ώστε να μεταβούν σε επόμενο στάδιο της διαδικασίας (σιδέρωμα, δίπλωμα, συσκευασία κτλ.).

Εάν επιλέξετε αυτοματοποιημένο σύστημα μεταφοράς ιματισμού στα βιομηχανικά στεγνωτήρια, όπως αναβατόριο ιματισμού ή ταινία μεταφοράς, αυξάνεται την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας, αφού είναι ικανά να καλύψουν μεγάλο ημερήσιο φορτίο σε ιματισμό. Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων για την τροφοδοσία ιματισμού στα βιομηχανικά στεγνωτήρια σεντονίων της Lavatec & Trent, όπως αναβατόρια ιματισμού.

Επιπλέον, το βιομηχανικό στεγνωτήριο ιματισμού της Lavatec FL 633 διαθέτει πνευστό σύστημα εμβόλου στο πίσω μέρος του ώστε με το τέλος του προγράμματος του βιομηχανικού στεγνωτήριου, να φέρνει σε κλίση τον κάδο του στεγνωτήριου προς τα εμπρός για την ρίψη του ιματισμού σε καρότσια μεταφοράς.

Ακόμα, το βιομηχανικό στεγνωτήριο ιματισμού της Trent διαθέτει άνοιγμα θυρών στο πλάι, καινούρια οθόνη ενδείξεων, πάνελ χειρισμού καθώς και στόπ ασφαλείας. Επιπρόσθετα, να αναφέρουμε ότι έχει ανακαινιστεί πλήρως όπως και το βιομηχανικό στεγνωτήριο της Lavatec, με καινούρια μηχανικά μέρη όπως ράουλα κίνησης κάδου, ιμάντες κίνησης, τσιμούχες, δίκτυο σωληνώσεων αέρα, φίλτρο αέρα κ.α.

Περισσότερο ετοιμοπαράδοτο εξοπλισμό στεγνωτηρίων ιματισμού στις αποθήκες μας, 1ο χλμ. ΠΕΟ Κατερίνης-Λάρισας όπου θα βρείτε πλήρως ανακαινισμένο εξοπλισμό στεγνωτηρίων χωρητικότητας κάδου από 10 εώς 145 κιλά. Δείτε το βιομηχανικό στεγνωτήριο ιματισμού της Lavatec FL 633 (70kg) και το βιομηχανικό στεγνωτήριο της Trent (70kg), κάντε κλικ στα παρακάτω button: