Επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού Electrolux W 4180 H [20 kg]

Αρχική > Προϊόντα > Επαγγελματικά πλυντήρια ιματισμού > Επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων Electrolux W4180H 20kg

W4180H-2
W4180H-1
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ W4180H-3
W4180H-4
Exit full screenEnter Full screen
previous arrow
next arrow
W4180H-2
W4180H-1
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ W4180H-3
W4180H-4

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Χωρητικότητα20 kg
Συνολική σχύς17,5 kW
Τάση τροφοδοσίας208-240V 3AC 50Hz
ΚατανάλωσηΗλεκτρική
ΚινητήραςΜε inverter
ΠρογραμματιζόμενοΝαι | Electrolux Clarus Control System
Οθόνη ενδείξεωνΝαι | Απεικόνιση κάθε φάσης του πλυσίματος
Διαστάσεις (cm)Y = 175 | Π=98 | Β=97
Θέση θήκης απορρυπαντικού/μαλακτικούΣτην άνω όψη
Παροχές νερού2 | Ζεστό και κρύο ( Μειώστε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας με σύνδεση ζεστού νερού χρήσης στις παροχές νερού από άλλη πηγή ,π.χ λέβητα, ηλιακό)
Υλικό πρόσοψης και άνω όψηςΑνοξείδωτος χάλυβας
Πάκτωση επαγγελματικού πλυντηρίουΔέν απαιτείται
Μεγάλο άνοιγμα πόρτας Ναι | εύκολο γέμισμα και άδεισμα ιματισμού
ΚατάστασηΕλαφρώς μεταχειρισμένο

  ✓ ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

*Για οικονομική προσφορά καλέστε μας στο 6936869758 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Επιπρόσθετες πληροφορίες για το επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού Electrolux W4180H

Επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού χωρητικότητας κάδου 20 κιλών της Electrolux.
Επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού χωρητικότητας κάδου 20 κιλών της Electrolux. Πρόκειται για μια ιδανική λύση για ξενοδοχειακές μονάδες μεσαίας και μεγάλης κλίμακας αλλά και για μονάδες απορρύπανσης ιματισμού και καθαριστήρια. Διαθέτει inverter και είναι αρκετά χαμηλής κατανάλωσης αφού χάρη στις 2 παροχές νερού με ηλεκτροβαλβίδες στο πίσω μερος του πλυντηρίου είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε ζεστό νερο χρήσης από άλλη πηγή όπως ηλιακό μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση των ηλεκτρικών αντιστάσεων. Τέλος, επιλέγοντας επαγγελματικό πλυντήριο ρο΄χυων της Electrolux για το ξενοδοχείο σας αποτελεί μια εξερετική λυση για τις αυξημένες ανάγκες σε απορρύπανση ιματισμού και εξοικονόμηση ενέργειας με τον κινητηρα inverter

Το επαγγελματικό πλυντήριο ιματισμού της Electrolux W4180H χωρητικότητας κάδου 20 kg είναι μια υποδειγματική λύση για ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Διαθέτοντας κινητήρα με μεταβαλλόμενη συχνότητα (inverter) και σε συνδυασμό με τις 2 ηλεκτροβαλβίδες για την παροχή νερού, επιτρέποντας έτσι την χρήση ζεστού νερού από άλλη πηγή όπως ηλιακό. Με τον τρόπο αυτό, μειώνει στο ελάχιστο την ήλεκτρική κατανάλωση ηλεκτρικών αντιστάσεων για το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων, αφού η αντιστάσεις θα ενεργοποιούνται μόνο αν δεν έχει επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία.

Επιπλέον, το επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων W4180H διαθέτει το λειτουργικό σύστημα Clarus Control  της Electrolux. Έτσι, κάνει την πλοήγηση το μενού για την επιλογή και τροποποίηση προγράμματος πλύσης πολύ εύκολη. Επίσης, προσφέρει  μια πληθώρα άλλων επιλογών και δυνατοτήτων μέσω του συστήματος της Electrolux για τον έλεγχο του πλυντηρίου. Ακόμα, η απεικόνιση κάθε φάσης λειτουργίας του πλυντηρίου καθως και πιθανών σφαλμάτων είναι ορατά απο την οθόνη του.

Με πρόσοψη από ανοξείδωτο χάλυβα υγειονομικού ενδιαφέροντος  και μεγάλο άνοιγμα πόρτας για εύκολο γέμισμα και άδεισμα του ιματισμού. Οι θήκες απορρυπαντικού/μαλακτικού στην άνω όψη έχουν επίσης υποδοχή για σύνδεση με δοσομετρικές αντλίες. Με τον τρόπο αυτό, σας δίνεται η δυνατότητα αν το επιθυμείτε, να αυτοματοποιήσετε την παροχή απορρυπντικού/μαλακτικού στο επαγγελματικό πλυντήριο ρούχων.